Etkinlik Takvimi
Site Haritası

Başkan

DEGERLİ ÜYELER;

Hamlelerle, ilkelerle özveri ile hedefe ulaşan bir dönemi teslim aldık. Bu dönemde derneğimizi sevgi dostluk ve hoşgörü ile yürütecek ve güçlendireceğiz.

Görevimiz boyunca hiçbir siyasi konuya ve tartışmaya girmeden azimle  ve kararlılıkla çalışmalar yapacağımızı, zamanı iyi değerlendireceğimizi,  etkinlikler düzenleyeceğimizi, kardeş derneklerle projeler yaratıp sonuçlandıracağımızı ve siz değerli üyelerin destekleri ile derneğimizi hedefleri doğrultusunda daha iyi yerlere taşıyacağımızı bilmenizi isterim.

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK tarafından Büyük Taarruz Kararının verildiği, Nasrettin Hocanın memleketi Akşehir’i , Türk Milletine ve Dünya Milletlerine öğretmek ve tanıtmak için, Ankara’da yapacağımız 2017 etkinlik programlarına katılmanız ve desteklemeniz bizler için büyük önem taşımaktadır.

Akşehir’i, Nasrettin Hocayı ve Mustafa Kemal ATATÜRK’ü seven hemşerilerimizi, arkadaş ve tanıdıklarınızı derneğimize üye olmaya bekliyoruz. Bu hususta derneğimizi ziyaret ederek çevrenizdeki akraba, arkadaş ve tanıdıklarınızı derneğe getirerek  üye olmalarını sağlamanız,
derneğimizi daha çok güçlendirecektir.

Aksevder Bülteni çıkmaya ve siz değerli üyelerin adreslerine gönderilmeye devam edecektir. Ayrıca internet sayfamız yeniden düzenlenerek , bültenleri internet sayfamızdan görebileceksiniz. Bu hususta bültende yayınlanmasını istediğiniz, yazılarınızı, şiirlerinizi, duygu ve düşüncelerinizi, fotoğraflarınızı, vefat, doğum günü, kutlama ve geçmiş olsun dileklerinizi bize ulaştırmanız gerekmektedir. İsterseniz bültende şirketinizin tanıtım ve reklamı yapılarak yayınlanmasını sağlayabilirsiniz.

Bilindiği üzere “Hedef Bağış Kampanyası” hedefine ulaşmış ve 27 Mayıs 2014 tarihinde Derneğimize Ankara’da bir mekan alınıştır. Bu mekanın alınmasında nakdi yardım ve bağış yapan, emeği geçen tüm  üyelerimize sonsuz şükran ve minnet duygularımızı sunuyoruz. Bundan sonra dernek faaliyetlerimizi en iyi şekilde sürdürebilmemiz için, siz değerli üyelerin 2015 yıllık aidatını, varsa geçmiş yıllara ait ödenmeyen yıllık aidat tutarlarını, söz konusu derneğimizin banka hesabı veya posta çeki hesabına yatırmanızı diliyor ve teşekkür ediyoruz.

Sevgi ve barış içinde , derneğimiz  hedeflerinden hiçbir zaman geri dönmeden, hep birlikte derneğimizi başarıya ulaşacağımıza inancım tamdır.

Saygılarımla...

Mehmet KOCATÜRK